Boeken en tijdschriften

Download hieronder Android Apps in de categorie boeken en tijdschriften. Zoals Apps om e-books te zoeken en online tijdschriften.

Amazon Kindle App

Referenties

Lees eBooks op uw Windows Phone, waaronder duizenden gratis Kindle boeken.

Lees meer

Bijbel App

Referenties

De Bijbel in de Nederlandse taal. Bevat het complete Oude en Nieuwe Testament in verschillende vertalingen.

Lees meer

Boekenwurm App

Referenties

Boekenwurm is een applicatie die werkt met de grootste boeken community van Nederland. De website boekenliefde.nl bied enorm veel functionaliteiten om ervaringen van boeken te delen. Dit maakt het uitermate geschikt om uit te zoeken wat voor u...

Lees meer

Ebook Reader App

Referenties

eBooks.com 's Ebook Reader laat u uw favoriete boeken lezen. Ga naar eBooks.com en kies uit een enorme verzameling van populaire boeken die u kunt downloaden in een handomdraai. Of lees uw boeken online vanaf elke internet-aangesloten...

Lees meer

Reading App

Referenties

READING is een ebook reader voor Windows Phone. READING ondersteunt de populaire ebook formaat (inclusief EPUB3, EPUB2.x en TXT), u kunt gemakkelijk e-books krijgen van SkyDrive of andere online bronnen .

Lees meer

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden