Eten en drinken

Download hieronder Android Apps in de categorie eten en drinken. Zoals Apps om restaurants te zoeken zoals Couverts en om eten te laten thuisbezorgen zoals Thuisbezorgd.nl 

E Nummers App

Referenties

In deze Windows Phone App vindt u informatie over E nummers en hoe ze heten en welke stoffen er in zitten.

Lees meer

FastFood NL App

Referenties

FastFoodNL is een Nederlandstalige app met locatie-informatie omtrent de volgende Nederlandse fastfood- of restaurantketens: Burger Kings, McDonald's, Kentucky Fried Chicken, Domino's Pizza, Febo, Starbucks, De Beren en Subway. 

Lees meer

Kookrecepten App

Referenties

Kookrecepten geeft u dagelijks nieuwe recepten van Delicious magazine om zelf de lekkerste gerechten te maken. Kookrecepten is een bron van inspiratie voor iedereen eens wat anders op tafel wil zetten.

Lees meer

Moestuin App

Referenties

Ontdek hoe je je eigen moestuin kan opzetten, onderhouden en hoe leuk het kan zijn om uit je eigen moestuin te eten. De Moestuin App geeft je inzicht op basis van een zaaikalender en tips met achtergrond informatie.

Lees meer

Subway App

Referenties

Met deze app heb je alle Subway Restaurants in Nederland in je broekzak. In een oogopslag zie je welke Subway het dichtstbij is en hoe je er moet komen. Adresgegevens, afstand en turn by turn navigatiefunctie zitten ingebouwd! 

Lees meer

Thuisbezorgd App

Referenties

Online eten bestellen via Windows Phone. Geen eten in huis en absoluut geen zin meer om naar de supermarkt te gaan? Lang doorgewerkt op kantoor en uitgeput? Met de nummer 1 app voor online eten bestellen van Thuisbezorgd.nl bestel je in een...

Lees meer

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden