YouTube App

YouTube App

YouTube App

Beleef de wereld van YouTube op je Windows-smartphone! Ga met deze door Microsoft gecreëerde app naar je YouTube-account en verken en beheer YouTube's immense cataloog video's en kanalen. Deel video's met je vrienden via sociale netwerken, e-mail en tekstberichtjes. Geniet van het luisteren naar je videoafspeellijst met verbeterde afspeelbedieningen.

 

Pin video's, afspeellijsten, kanalen en zelfs zoekacties vast aan het startscherm als 'levende tegels'. De levende tegels draaien zich om en tonen de populairste video's op YouTube of de laatste uploads van je abonnement. YouTube voor Windows Phone is ook geïntegreerd met de Kid's Corner, zodat je kunt helpen verzekeren dat je kinderen naar voor hun leeftijd geschikte video's kijken.

 

Voornaamste functies: 

• Pin video's, afspeellijsten, kanalen en zoekacties vast aan het startscherm als 'levende tegels'.
• Beheer je YouTube-profiel met je unieke My YouTube-pagina
• Beheer je afspeellijsten, uploads en videolijsten
• Vind kanalen, video's en afspeellijsten met de snelle toegangszoekbalk met nieuwe zoeksuggesties
• Deel video's via sociale netwerken, e-mail en tekstberichten.
• Help je kinderen naar voor hun leeftijd gepaste video's kijken in de Kid's Corner en laat ze hun eigen profiel hebben

Deze door Microsoft ontwikkelde YouTube-app en de makers ervan zijn niet geassocieerd met of gesponsord door YouTube, LLC of Google, Inc. Alle rechten behoren tot hun respectievelijke eigenaars. 

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden