ABN Amro Mobiel Bankieren App

ABN Amro Mobiel Bankieren App

ABN Amro Mobiel Bankieren App

Mobiel Bankieren van ABN AMRO Bank N.V.

5 redenen om Mobiel Bankieren van ABN AMRO te downloaden
- Altijd en overal uw rekeningen inzien en eenvoudig overboeken
- Persoonlijk maken. U voegt foto’s en namen aan rekeningen toe
- Toevoegen van contacten aan uw adresboek van Internet Bankieren
- Eenvoudig inplannen van betalingen (agenderen)
- Makkelijk zoeken naar bedragen, omschrijvingen en rekeningnummers 

 

Registreren voor Mobiel Bankieren
U moet zich eenmalig registreren met uw e.dentifier om een profiel voor Mobiel Bankieren aan te kunnen maken. Na de registratie kiest u de rekeningen die u binnen de app wilt gebruiken. Daarna kunt u aan de slag met Mobiel Bankieren.

 

Hoeveel kan ik overboeken met Mobiel Bankieren?
Met Mobiel Bankieren kunt u overboeken zonder e.dentifier. U heeft alleen uw zelfgekozen identificatiecode nodig. Het totaalbedrag dat u met uw identificatiecode kunt overboeken hangt af van de rekening waarnaar u het geld overmaakt en van de daglimiet. Voor het overboeken met uw identificatiecode geldt een limiet van:
- €750,- per dag naar bekende rekeningen. Dit zijn rekeningen waarnaar u de afgelopen 18 maanden al eerder geld heeft overgemaakt.
- €250.000,- per transactie naar rekeningen die op uw eigen naam staan.
- €3.000,- naar gezamenlijke rekeningen.
Wilt u meer overboeken? Dan moet u de betaling bevestigen met uw e.dentifier. Lees meer op www.abnamro.nl/mobielbankieren.

 

Voor wie?
Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen Mobiel Bankieren gebruiken. Bent u ondernemer (statutair vertegenwoordiger) en gebruikt u Internet Bankieren? Dan kunt u ook gebruikmaken van Mobiel Bankieren. Vanaf eind 2012 is de app ook beschikbaar voor medewerkers (van zakelijke klanten) met een volmacht.

 

Mobiel Bankieren en veiligheid
Mobiel Bankieren is door ABN AMRO ontwikkeld volgens onze hoge veiligheidsstandaard. Alleen ú heeft toegang tot uw gegevens. Houd uw zelfgekozen identificatiecode, net als uw pincode, geheim.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden