Rabo Bankieren App

Rabo Bankieren App

Rabo Bankieren App

De Windows Phone App om te bankieren via Rabobank.

Nederland gaat over op IBAN. In de vorige update zijn uw eigen rekeningen omgezet in een IBAN. U kunt sindsdien ook met Rabo Mobielbankieren in euro’s betalen naar een begunstigde met een Nederlands of Europees IBAN. Inmiddels worden ook betalingen naar Nederlandse rekeningen met meer dan 8 cijfers automatisch voor u omgezet naar IBAN en uitgevoerd als Eurobetaling. Controleer of het IBAN juist is en pas het zo nodig aan voordat u de opdracht verzendt.

Vanaf 1 juli stapt Nederland geleidelijk over op de nieuwe IBAN acceptgiro. Naast de nieuwe acceptgiro’s kunt u tot 1 februari 2014 ook nog oude acceptgiro’s gebruiken. U kunt de oude acceptgiro’s én de IBAN acceptgiro’s handmatig invoeren.

Heeft u nog vragen of tips? Deel ze binnen onze mobiel bankieren community: www.rabobank.nl/communitymobiel

 
BANKIEREN WAAR EN WANNEER U WILT
 
Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt. Zowel via uw smartphone als tablet. Geld overboeken, uw bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Met de Rabo Bankieren App doet u het in een handomdraai.
 
Met de Rabo Bankieren App kunt u:
- Eenvoudig uw saldo checken
- Uw bij- en afschrijvingen inzien per rekening 
- Uw creditcarduitgaven bekijken
- Direct geld overmaken
- Overboeken tussen uw eigen (spaar)rekeningen zonder Random Reader
- Betaalopdrachten inplannen 
- Rekeningnummers opslaan in uw adresboek

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden