Games

Download hieronder Android Apps in de categorie games. Zoals Angry Birds, Wordfeud en HayDay.

Blackjack App

Referenties

Hou je van casino games? Het beroemde tafelspel BlackJack kan je nu spelen op je Windows Phone. 

Lees meer

PAC MAN HD App

Referenties

Het klassieke Pacman, eet alle blokjes op, maar vermijd de spoken. Geniet van deze klassieker in High Definition (HD). 

Lees meer

Ruzzle App

Referenties

Hou je van bordspelen dan moet je Ruzzle op je Windows Phone proberen! Ruzzle is een leuk en snel bordspel waarbij je je vrienden uit kunt dagen of tegen een willekeurige tegenstander kunt spelen. Wie vindt de meeste woorden in twee...

Lees meer

Super Golf Land App

Referenties

Speel Super Golf Land en golf over 8 prachtig ontworpen golfbanen. Ontwikkel je vaardigheden en ontgrendelen alle 8 unieke upgrades. Speel de minigames en verdien wat extra geld. Uren plezier voor het hele gezin!

Lees meer

Tetris App

Referenties

Tetris voor de Windows Phone is een versie van het klassieke puzzelspel Tetris.    Tetris is een legendarisch spelletje dat gebruik maakt van een uiterst eenvoudig concept maar toch uren en uren spelplezier heeft. Het spel is...

Lees meer

Texas Holdem Poker App

Referenties

Het is de beste gratis online texas hold'em poker club spel van de hele wereld. Speel nu lekker een potje poker op de Windows Phone. 

Lees meer

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden