Muziek en radio

Download hieronder Android Apps in de categorie muziek en radio. Zoals Apps om radio te kunnen luisteren of Apps om zelf muziek te maken.

BNR App

Referenties

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BNR.nl. Luister live naar BNR Nieuwsradio, die door kan blijven spelen in de achtergrond wanneer je met andere apps bezig bent. En ga altijd voorbereid op reis met het overzicht van Files & Flitsers...

Lees meer

MP3 Download App

Referenties

Met deze Windows Phone App kan je MP3 muziek downloaden of direct streaming afspelen. Goede UI, en niet met de webbrowser display.

Lees meer

Shazam App

Referenties

Shazam App voor Windows Phone herkent de muziek/media die in uw directe omgeving wordt afgespeeld. Tik op de Shazam-knop om direct te taggen en e.e.a. vervolgens verder te verkennen, aan te schaffen of te delen. U kunt onbeperkt taggen en Shazam dus...

Lees meer

SoundHound App

Referenties

Een Windows Phone App om muziek te herkennen! Identificeer originele muziek of een zingende zoekopdracht met een druk op de knop. SoundHound staat voor muziek en ontdekking.

Lees meer

Spotify App

Referenties

Spotify opent een wereld vol muziek op je Windows Phone. Met Spotify Premium heb je toegang tot duizenden nummers uit je bibliotheek en kun je jouw afspeellijst meenemen met de Offline modus. Er is geen verbinding voor...

Lees meer

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden