Mijn Tennis App

Mijn Tennis App

Mijn Tennis App

Mijn Tennis is een app waarmee je toegang krijgt tot je actuele rating (KNLTB DSS rating) en die van je vrienden en favorieten. En een app waarmee je de laatste tennis feiten/ranglijsten van de profs makkelijk kan volgen.

 

Vul je bondsnummer in en zie gelijk een overzicht met je rating, speelsterkte, eindejaarsrating, jaarresultaat en alle resultaten van competitie- en toernooiwedstrijden van het lopende jaar en van vorig seizoen. Ook kan je statistieken opvragen van je rating en wedstrijden.

 

Zoeken kan op vier manieren. Via het bondsnummer, via naam, via verenigingsnummer en via verenigingsnaam. Vul je een naam in, dan krijg je een lijst met namen van personen die hebben deelgenomen aan officiële toernooien. Bij teams zie je de verschillende competities als resultaat. Als u deze selecteert krijgt u het competitie overzicht (stand + programma).

 

Mensen die je opgezocht hebt kan je bewaren als favoriet om snel weer hun rating en uitslagen te kunnen opzoeken. Favorieten kun je ook opslaan op je startscherm voor nog snellere toegang tot hun statistieken. Ook teams kun je als favorieten opslaan.

 

Via TENNiS.nl krijg je het laatste actuele tennis nieuwsoverzicht te zien.

 

Via ranglijsten verkrijg je een overzicht van de huidige wereldranglijst voor mannen en vrouwen of de ranglijst binnen Nederland.

 

Zonder bondsnummer vervalt de speelsterkte/rating en wedstrijdoverzicht functionaliteit, maar kunt u wel gewoon gebruiken maken van de zoekfunctie, ranglijsten opvragen en het laatste nieuws bekijken.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden

Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden